Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Σχετικά με μας

Σχετικά με μας

Οι βασικές λειτουργίες της εταιρείας Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε είναι η χονδρική πώληση και η διανομή αναψυκτικών, ζύθου, οίνου και παντός αλκοολούχων προϊόντων καθώς και οι υπηρεσίες αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων σε συμφωνημένο αντίτιμο.

H ιστορία της εταιρείας ξεκινά από το 1977. Σήμερα μετά από 40 έτη λειτουργίας η εταιρεία διοικείται από 2 συνεταίρους, τον Γεώργιο Κηρύκο και τον Χρήστο Λουκά. Αν και οι απαιτήσεις της αγοράς έχουν αυξηθεί, η λειτουργία και η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένουν να είναι «οικογενειακή επιχείρηση».

Η Εταιρεία έχει ως έδρα το Βαθύ Αυλίδος, Εύβοια και δραστηριοποιείται στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας (Λουκίσια, Δροσία, Ν. Λάμψαχος, Μπούρτζι, Βασιλικό & Αυλίδα) καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Αρμα, Πύλη.


Για οποιαδήποτε άλλη γεωργραφική περιοχή, ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος μεταφοράς (courrier, ή μέσω μεταφορικής εταιρείας).  


H εταιρεία συνεργάζεται απευθείας με τις κύριες εταιρείες - προμηθευτές όπως : Αθηναική Ζυθοποιεία Α.Ε. , Coca Cola , Bacardi Hellas S.A., Β. Καρούλιας Α.Ε., Diageo S.A., Αμβυξ Α.Ε., Pernnord Richard, Κονδωρ και πολλές άλλες.

Αλλες λειτουργίες της εταιρείας μας είναι η αποθήκευση και διανομή κατ εντολήν τρίτων (παρακαταθήκη ή τριγωνική πώληση) 
 

Α. Στόχοι & Δήλωση Αποστολής

I) Στόχοι


ΙΙ)Δήλωση Αποστολής

Β. Ιστορική Αναδρομή