Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.
Συνοδεύει: Θαλασσινά, πράσινες σαλάτες, ζυμαρικά και πιάτα με πολλά μυρωδικά. Πίνεται ευχάριστα και μόνο του ως απεριτίφ.
Χαρακτηριστικά: Χρυσοκίτρινο με αρώματα λευκών φρούτων, λουλουδιών, βοτάνων και εντυπωσιακά ανόργανα ποικιλιακά αρώματα. Στο στόμα είναι πλούσιο με ευχάριστη οξύτητα και έντονη επίγευση.
Οινοποίηση: Προζυμωτική κρυοεκχύλιση των σταφυλιών με σκοπό την παραλαβή όλων των αρωματικών συστατικών που βρίσκονται στους φλοιούς. Στη συνέχεια ακολουθεί ελαφρά πίεση του σταφυλοπολτού σε πνευματικό πιεστήριο και αυστηρή απολάσπωση με τη βοήθεια ψύξης. Το γλεύκος εμβολιάζεται με επιλεγμένο στέλεχος σακχαρομύκητα και η ζύμωση λαμβάνει χώρα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για διαφύλαξη των αρωμάτων. Ο νέος οίνος παραμένει σε επαφή με τις οινολάσπες για να εμπλουτιστεί με τα συστατικά της αυτόλυσης των ζυμών, και να αποκτήσει μεγαλύτερη αρωματική πολυπλοκότητα και λιπαρότητα στο στόμα.
Μικροκλίμα: Ορεσίβιο Μετσόβου. Δυνατές βροχές και χιονοπτώσεις τον χειμώνα, ελλειμματική υγρασία και ήπιες δροσερές θερμοκρασίες το καλοκαίρι.