Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Κρασί / Ροζέ / Αγιορείτικο Ροζέ 750ml

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Αγιορείτικο Ροζέ 750ml

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Αγιορείτικο Ροζέ 750ml
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Τσάνταλη Α.Ε.
Κωδικός Προϊόντος: 05120002
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

* Συσκευασία:

Ποσότητα:

Αμπελώνας: Βρίσκεται στη μοναδική τοποθεσία του Αγίου Όρους και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονα στο Μετόχι της Χρωμίτσας. Η έκταση του είναι 700 στρέμματα, σε υψόμετρο από 100-250 μέτρα. Πρόκειται για γραμμικό αμπελώνα, ξηρικό (δεν ποτίζεται), με χαμηλή στρεμματική απόδοση.

Τρύγος: Μέσα Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Τύπος: Ροζέ ξηρός Ποικιλίες: Λημνιό, Ξινόμαυρο

Κατηγορία: Αγιορείτικος Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Οινοποίηση: Η οινοποίηση πραγματοποιείται στο οινοποιείο Τσάνταλη στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής. Εκχύλιση λίγων ωρών. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται σε χαμηλή ελεγχόμενη θερμοκρασία.

Χαρακτηριστικά: Οίνος με εντυπωσιακό βαθύ ροζέ χρώμα. Στη μύτη εκπλήσσει η ένταση των αρωμάτων που θυμίζουν φράουλα και βύσσινο. Τα ίδια πλούσια αρώματα φανερώνονται στο στόμα και συνεισφέρουν στη γοητευτική ισορροπία της πλούσιας και ζωηρής γεύσης του.

Προτάσεις σερβιρίσματος: Σερβίρεται στους 10ο C – 12ο C, ταιριάζει με μύδια σαγανάκι ή τηγανητά, γαρίδες με σάλτσα ντομάτα, ψάρια πλακί, κοτόπουλο γεμιστό με ρύζι, τα λαδερά της μεσογειακής κουζίνας αλλά και φρούτα.