Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Κρασί / Ερυθρό / Κανένας Ερυθρός 750ml

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Κανένας Ερυθρός 750ml

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Κανένας Ερυθρός 750ml
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Τσάνταλη Α.Ε.
Κωδικός Προϊόντος: 05120010
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

* Συσκευασία:

Ποσότητα:

Αμπελώνας: Ο ιδιόκτητος αμπελώνας 600 στρεμμάτων εκτείνεται νοτιοδυτικά πάνω στις πλαγιές της Μαρώνειας στη Θράκη.

Τρύγος: Μέσα Σεπτεμβρίου

Κλίμα: Ήπιο, με βροχερούς χειμώνες και ευνοϊκές θερμοκρασίες κατά την άνοιξη. Το καλοκαίρι, οι νότιοι άνεμοι δροσίζουν την ατμόσφαιρα.

Ποικιλίες: Μαυρούδι, Syrah

Κατηγορία: Ισμαρικός Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη

Τύπος: Ερυθρός ξηρός

Οινοποίηση: Κλασσική ερυθρή οινοποίηση με χρήση ιθαγενών ζυμομυκήτων στην αλκοολική ζύμωση, έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη έκφραση των ιδιαίτερων και ξεχωριστών αρωμάτων που οφείλονται στο terroir της περιοχής.

Παλαίωση: Η ωρίμανση του οίνου σε βαρέλια για 6 μήνες έρχεται να προσδώσει στην αρωματική του σύνθεση πολυπλοκότητα και φινέτσα. Ο οίνος παλαιώνει στη φιάλη για 4 μήνες πριν τη διάθεσή του στην αγορά.

Χαρακτήρας: Βαθυκόκκινο χρώμα, πολύπλοκο μπουκέτο που αναδύει αρώματα κόκκινων φρούτων & μπαχαρικών με νότες πιπεριού και καπνού, πλούσια βελούδινη γεύση & επίγευση μακράς διάρκειας.

Προτάσεις Σερβιρίσματος: Σερβίρεται στους 16-18ο C. Ταιριάζει θαυμάσια με κυνήγι, ψητά ή μαγειρεμένα κρεατικά με πλούσιες σάλτσες, δυνατά κίτρινα τυριά.