Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Stolichnaya Vodka 700ml

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Stolichnaya Vodka 700ml

Πρόσφατα Προϊόντα

  • Νεα Προιόντα

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Stolichnaya Vodka 700ml
Stolichnaya Vodka 700ml Stolichnaya Vodka 700ml
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Β.Σ. Καρούλιας
Κωδικός Προϊόντος: 0903001
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Ποσότητα:

H Stolichnaya, ή απλώς Stoli για τους φίλους της, είναι η πιο γνωστή και η κορυφαία σε πωλήσεις αυθεντική Ρωσική βότκα στον κόσμο.

Γεννημένη και «μεγαλωμένη» στη Μόσχα, η «Stoli» είναι η «κλασσική» premium Ρωσική βότκα, απόλυτα συνυφασμένη με το Ρωσικό πολιτισμό. Για τη δημιουργία της χρησιμοποιούνται αυστηρά επιλεγμένες φυσικές πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας που προέρχονται από τη Ρωσία. Η παραγωγή της ακολουθεί την αυθεντική Ρωσική μέθοδο διπλής απόσταξης, που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα. 

Stolichnaya στα Ρωσικά σημαίνει «αυτήν που προέρχεται από την πρωτεύουσα». H φιάλη της Stoli– με το ιστορικό Moskva Hotel στην ετικέτα – έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της αυθεντικής Ρωσικής βότκας ανά τον κόσμο. 

Το 2004, η Stolichnaya παρουσίασε στην αγορά την ultra-premium βότκα Elit by Stolichnaya. Mία «φυσική» εξέλιξη στη ιστορία της - η Stolichnaya υπήρξε ανέκαθεν η βότκα της Ρωσικής ελίτ - και σε απόλυτη συμφωνία με τον πρωτοποριακό χαρακτήρα που έκανε την Stolichnaya διάσημη ανά τον κόσμο, η Elit αποτελεί μία ultra-premium βότκα, την πρώτη στο είδος της παγκοσμίως.