Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Elit by Stolichnaya 700ml

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Elit by Stolichnaya 700ml

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Elit by Stolichnaya 700ml
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Β.Σ. Καρούλιας
Κωδικός Προϊόντος: 0903358
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Ποσότητα:

Χάρη στην ευλαβική προσήλωση στην ακρίβεια και στη μοναδική διήθηση εν ψυχρώ, η elit είναι η υπέρτατη έκφραση της πολυτέλειας στη βότκα.

Όλες οι βότκες Stolichnaya παράγονται με βάση το απόσταγμα Alpha, αναγνωρισμένο από τις ρωσικές αρχές ως το κορυφαίο προϊόν απόσταξης.  Η Elit ξεχωρίζει από όλες τις άλλες βότκες όχι μόνο για τη χρήση του αποστάγματος Alpha αποκλειστικά αλλά και για τη μοναδική μέθοδο διήθησης εν ψυχρώ -το τελευταίο στάδιο στην παραγωγή της.  Η μέθοδος είναι εμπνευσμένη από την παλιά ρωσική παράδοση σύμφωνα με την οποία τα βαρέλια αφήνονταν στην ύπαιθρο εκτεθειμένα στις σκληρές συνθήκες του ρωσικού χειμώνα.  Το υγρό ψύχεται στους -18˚C ακριβώς -το ιξώδες του αυξάνεται- και στη συνέχεια οδηγείται μέσω ιονισμένων φίλτρων άνθρακα με εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα.  Κατακρατούνται έτσι και απομακρύνονται ακόμη και τα μικρότερα ξένα σώματα, με αποτέλεσμα ένα υγρό εξαιρετικής καθαρότητας με έντονο χαρακτήρα.

Μετά τις κακουχίες ακολουθεί η ανάπαυση...  Δίνουμε χρόνο και χώρο στο πολύτιμο υγρό να επανέλθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Χωρίς βιασύνη, το υγρό αποκτά τα διακριτικά χαρακτηριστικά της μοριακής τελειότητας: άψογη καθαρότητα και πυκνότητα.

Με την εντυπωσιακή διαύγεια και φωτεινότητα στο ποτήρι και τη στιβαρή, στρογγυλή αίσθηση στο στόμα η elit, απλώς, δεν μοιάζει με καμμία άλλη βότκα.  Όλοι τη θεωρούν αξεπέραστη -η elit ανεβάζει την εμπειρία που λέγεται βότκα σε ένα ανώτερο επίπεδο.  Για όσους ξέρουν, η απόλαυση της βότκας ακριβώς στο απόγειο.