Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από..
Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. ..
Η χειροποίητη, μικρή παραγωγή, η ποιότητα και το ταίριασμα των αρωματικών σπόρων, η φροντίδα, η διπλ..
Το Ούζο Τσάνταλη δημιουργείται στο αποσταγματοποιείο Τσάνταλη στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής. Τ..
Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της "καρδιάς" του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται με υπομονή, για 13..
Σε ένα γραφικό χωριό του νησιού της μαστίχας, στο Νεχώρι Χίου, το 1863 ο Γιάννης Σεραφείμ ξεκίνησε ν..
Οι απόγονοι του Γιάννη Σεραφείμ στα ίδια παραδοσιακά καζάνια, ακολουθούν την ίδια συνταγή και κάνουν..
Πέντε γενιές της οικογένειας Βαρβαγιάννη δημιουργούν με αγάπη και γνώση, το κλασικό ούζο Μπλε, με σε..
Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικέ..
Ο τρόπος και η διάρκεια της απόσταξης καθώς και η παλαίωση του Ούζου ΔΙΜΗΝΟ Μυτιλήνης κάνει την διαφ..
Μια σύγχρονη έκφραση του παραδοσιακού μας αποστάγματος, το Ούζο Ηδωνικό αποστάζει 100% με επιλεγμένα..
Tο Ούζο Ματαρέλλη φέρει την υπογραφή του Χαράλαμπου Ματαρέλλη, ειδικού στην καλλιέργεια του καλύτερο..
Το ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης έχει αλκοολικό βαθμό 40% και είναι μαλακό και γλυκόπιοτο. Παράγεται μέσα σε π..
Ούζο MINI 50ml ..