Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Εμφιαλωτής / Δημητερ Α.Ε / Κτήμα Χατζημιχάλη Λευκό 750ml

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Κτήμα Χατζημιχάλη Λευκό 750ml

Πρόσφατα Προϊόντα

  • Νεα Προιόντα

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Κτήμα Χατζημιχάλη Λευκό 750ml
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Δημητερ Α.Ε
Κωδικός Προϊόντος: 05040002
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

* Συσκευασία:

Ποσότητα:

Τοπικός Οίνος Κοιλάδας Αταλάντης.

Ένα πρωτότυπο γευστικό σύνολο που αποτελεί την επιτομή της φιλοσοφίας του Κτήματος Χατζημιχάλη.

Στο Κτήμα Χατζημιχάλη Λευκός αποτυπώνεται η έκφραση της Κοιλάδας της Αταλάντης μέσα από την προσεκτική επιλογή γηγενών και διεθνών ποικιλιών από διαλεγμένα Αμπελοτόπια του Κτήματος.

O μοναδικός του χαρακτήρας διαμορφώνεται από τον συνδυασμό τριών χαρισματικών ποικιλιών, του Sauvignon Βlanc, της Μαλαγουζιάς και της Ρομπόλας και έρχεται να γοητεύσει όσους αγαπούν τα αληθινά κρασιά. Εκδηλωτικό με φινετσάτη αρωματική παρουσία και απόλυτα ισορροπημένο γευστικά, διαθέτει κοσμοπολίτικο χαρακτήρα ικανό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Ποικιλιακή Σύνθεση: Sauvignon Blanc, Ρομπόλα, Μαλαγουζιά.

Προέλευση: Με προσεκτική επιλογή γηγενών και διεθνών ποικιλιών από διαλεγμένα ορεινά και ημιορεινά Αμπελοτόπια, μέρος των ιδιόκτητων αμπελώνων του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Κοιλάδα της Αταλάντης.

Οινοποίηση: Λευκή οινοποίηση για κάθε ποικιλία χωριστά, με ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, 16°C.

Γευσιγνωσία: Λαμπερό ανοιχτoκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Το δροσιστικό και ευχάριστο αρωματικό προφίλ χαρακτηρίζεται από ένταση κομψών αρωμάτων, κυρίως λευκόσαρκων φρούτων όπως πράσινο μήλο και αχλάδι τα οποία τονίζονται από τις ελαφριές τροπικές νότες. Στο στόμα είναι γεμάτο, στρογγυλό με ωραία δομή και ‘τραγανή’ οξύτητα η οποία χαρίζει φρεσκάδα και αναδεικνύει τα ζωηρά, φρουτώδη αρώματα υποστηρίζοντας εξαιρετικά και τον αλκοολικό βαθμό. Το γευστικό προφίλ συμπληρώνεται από την ευχάριστη μακριά επίγευση.

Δυναμική Παλαίωσης: Απολαύστε το μέσα στα 3-4 πρώτα χρόνια της ζωής του.

Σερβίρισμα: Απολαύστε το πολύ δροσερό, στους 8-10°C.

Αρμονία: Μεγάλες δυνατότητες γευστικών συνδυασμών. Ελληνικοί μεζέδες, ψάρια ψητά ή τηγανητά, πουλερικά, χοιρινό, πράσινες σαλάτες, ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες και προτάσεις από παραδοσιακές αλλά και ethnic κουζίνες.