Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Εμφιαλωτής / Concepts Ε.Π.Ε / Otto’s Athens Vermouth

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Otto’s Athens Vermouth

Πρόσφατα Προϊόντα

  • Νεα Προιόντα

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Otto’s Athens Vermouth
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Concepts Ε.Π.Ε
Κωδικός Προϊόντος: 0703118
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Ποσότητα:

Λίγα μόλις βήματα μακριά από την πρώτη οικία του Όθωνα, στην καρδιά του κέντρου της πόλης, σε ένα κομψό νεοκλασικό κτίριο, οι δύο διακεκριμένοι Έλληνες bartenders ο Νίκος Μπάκουλης και ο Βασίλης Κυρίτσης, βοηθούμενοι από έμπειρους αποσταγματοποιούς και με την έμπνευση του Ιωάννη Bούχερ η οποία πέρασε από χέρι σε χέρι στους σημερινούς του απογόνους, δημιούργησαν το νέο Αθηναϊκό Βερμούτ: το Otto’s Athens Vermouth.

Υψηλής ποιότητας κρασί, αρωματίζεται με μυρωδάτα ροδοπέταλα, Αρτεμισία, εσπεριδοειδή, φύλλα ελιάς αλλά και βότανα που ευδοκιμούν στην ελληνική φύση, όπως ρίγανη και αγγελική, χαρίζοντας ένα υπέροχο, ευχάριστο και μεστό σε γεύση Βερμούτ που εμπνέεται και αναδεικνύει Ελλάδα.

Η ομορφιά του είναι ότι μπορείς να το απολαύσεις και μόνο του, παγωμένο, κατευθείαν από το ψυγείο. Εάν πάλι θέλεις κάτι μοναδικό, θα πρότεινα Otto’s Athens Vermouth με ποιοτικό τόνικ και παγωμένο prosecco!». Όπως φαίνεται η φετινή άνοιξη που έρχεται με φόρα, βρήκε το απεριτίφ της.