Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Johnnie Walker Black Label

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Johnnie Walker Black Label

Πρόσφατα Προϊόντα

  • Νεα Προιόντα
  • Νεα Προιόντα
  • Νεα Προιόντα
  • Νεα Προιόντα

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Johnnie Walker  Black Label
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Diageo S.A
Κωδικός Προϊόντος: 1003107
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

* Συσκευασία:

Ποσότητα:

Οι ρίζες του JOHNNIE WALKER BLACK LABEL χάνονται πίσω στο 1857, τότε που την επιχείρηση ανέλαβε ο Alexander, ο γιος του John Walker. Ο Alexander είχε αντιληφθεί την ασύγκριτη αξία και δυναμική των blend του πατέρα του και εστίασε στην επέκταση της επιχείρησης.

Πηγή έμπνευσής του ήταν η υπογραφή σε στυλ καπνού του του πατέρα του. Έτσι, το 1867 κατοχύρωσε τα πνευματικά δικαιώματα για την ονομασία "Old Highland Whisky", που ήταν ο προπομπός του σημερινού JOHNNIE WALKER BLACK LABEL. Έως το 1889, η John Walker & Sons είχε επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Λονδίνο, το Σίδνεϊ και το Παρίσι και αντιπροσώπους διανομής σε Νότιο Αφρική, Αμερική και Ινδία. Εκείνη την εποχή, λίγες μόνο ετικέτες είχαν τέτοιο εύρος διανομής.

Έως το 1890 ο Alexander II και ο George, τα εγγόνια του John Walker, διηύθυναν την επιχείρηση. Ακολουθώντας το καινοτόμο πνεύμα των προγόνων τους και την αρχή να παρέχουν ουίσκι υψηλής ποιότητας, οι δύο άνδρες χάραξαν ένα νέο όραμα, βρίσκοντας τρόπους για να πετύχουν νέες εμπορικές επιτυχίες.

Με τη δυναμική του μάρκετινγκ της εποχής τους, τα δύο αδέρφια κατανόησαν τη σπουδαιότητα να παράγουν μια εύκολα αναγνωρίσιμη εμπορική επωνυμία. Η διακριτική πλαγιαστή μαύρη ετικέτα ήταν το κλειδί και τρία χρόνια αργότερα, το 1909, στο μπουκάλι εμφανίστηκαν για πρώτη φορά οι λέξεις "BLACK LABEL".