Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Ποτό / Ουίσκι / Malt Ουίσκι / Johnnie Walker Green Label

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Johnnie Walker Green Label

Πρόσφατα Προϊόντα

  • Νεα Προιόντα
  • Νεα Προιόντα
  • Νεα Προιόντα
  • Νεα Προιόντα

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Johnnie Walker Green Label
Johnnie Walker Green Label Johnnie Walker Green Label
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Diageo S.A
Κωδικός Προϊόντος: 1003
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Ποσότητα:

Το Johnnie Walker Green Label 15 Scotch είναι ένα μείγμα εξ ολοκλήρου από single malts και έχει αρώματα καπνιστής δρυς βανίλιας, πιπεριού, κομμένου φρέσκου χόρτου και ξύλο στη μύτη. Πλούσια αίσθηση στο στόμα λεπτό στην μύτη και ένα αποτέλεσμα εκπληκτικό.

Γευστικά χαρακτηριστικά

Tο μοναδικό γευστικό προφίλ του Johnnie Walker Green Label είναι αποτέλεσμα της ισορροπημένης ένταξης πολλών διαφορετικών Single Malt Whiskies, με 4 από αυτά να εκπροσωπούν χαρακτηριστικά στυλ αποστάξεων της Σκωτίας: Talisker™, Linkwood™, Cragganmore™ & Caol Ila™.

To Talisker™, από το νησί του Skye, με την καπνιστή τύρφη και τον πιπεράτο χαρακτήρα του, προσδίδει στο Blend ένταση και βάθος στο χαρακτήρα.

Το Linkwood™, ένα χαρακτηριστικό Speyside malt, προσθέτει φινέτσα με τα απαλά φρουτώδη και λουλουδένια στοιχεία του.

Το Cragganmore™, ένα γλυκό και αρωματικό Speyside Malt, δίνει τον εξαίσιο βυνώδη χαρακτήρα στο blend, καθώς και ίχνη γλυκού καπνού και σανδαλόξυλου.

Τέλος, το Caol Ila™, από το νησί Islay, ένα πολύ ξεχωριστό single malt, με τη θαλασσινή του αύρα, τις νότες από πλούσια φρούτα, θαλασσινό αλάτι και καπνό τύρφης, ενισχύει τη φυσική ένταση του Blend.

Τουλάχιστον 15 έτη παλαίωσης επιτρέπουν στα αρώματα και τις γεύσεις του Blend να ωριμάσουν και να αναδειχθούν