Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Guinness 330ml

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Guinness 330ml

Πρόσφατα Προϊόντα

  • Νεα Προιόντα
  • Νεα Προιόντα
  • Νεα Προιόντα
  • Νεα Προιόντα

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Guinness 330ml
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Μύθος Ζυθοποιία Α.Ε.
Κωδικός Προϊόντος: 0407030
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

* Συσκευασία:

Ποσότητα:

Αποτελεί την πρώτη stout μπύρα σε πωλήσεις στον κόσμο! Παράγεται στην Ιρλανδία από το 1759 και ζυθοποιείται στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Στην ηλικία των 34 ετών, το 1759, ο Arthur Guinness, απέκτησε μια εγκαταλελειμμένη ζυθοποιία με την ονομασία St. James’ Gate. Τότε, διασφάλισε το μέλλον της ζυθοποιίας με την υπογραφή μισθωτηρίου συμβολαίου 9.000 ετών!

Μέχρι το 1930, ένας στους δέκα άνδρες στο Δουβλίνο στήριζε το εισόδημά του στο ζυθοποιείο St. James’ Gate, το οποίο πρόσφερε γενναιόδωρους μισθούς και καθημερινά απολαυστική GUINNESS.

Σήμερα η Guinness παράγεται σε περίπου 50 χώρες διεθνώς ενώ διατίθεται σε περισσότερες από 150 χώρες στον κόσμο.

Η Guinness είναι γνωστή ανά τον κόσμο για το αυθεντικό σκούρο χρώμα της, που οφείλεται στο καβουρδισμένο κριθάρι. Είναι επίσης γνωστή για τον χαρακτηριστικό κρεμώδη αφρό της, τη βελούδινη γεύση της, το άρωμα καβουρδισμένης καραμέλας και είναι ανέλπιστα χαμηλή σε θερμίδες, αφού περιέχει μόνο 196 θερμίδες το pint ποτήρι (0.5L).