Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Εμφιαλωτής / Β.Σ. Καρούλιας / Metaxa 12 Αστέρων 700ml

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Metaxa 12 Αστέρων 700ml

Πρόσφατα Προϊόντα

  • Νεα Προιόντα

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Metaxa 12 Αστέρων 700ml
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Β.Σ. Καρούλιας
Κωδικός Προϊόντος: 0703111
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Ποσότητα:

Tο ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων αποτελεί την υπέρτατη έκφραση του στυλ και της γευστικής απαλότητας ανάμεσα στα "Αστέρια" του ΜΕΤΑΧΑ.  Περικλείει πολύτιμα οινικά  αποστάγματα, που έχουν παλαιώσει υπομονετικά σε βαρέλια  από Γαλλική δρυ και εξαιρετικά Μοσχάτα από τη Σάμο, από σταφύλια επιλεγμένα από τους μικρούς αμπελώνες στις ημιορεινές περιοχές του νησιού. Ένα μυστικό μείγμα από ροδοπέταλα και Μεσογειακά βότανα ολοκληρώνει τον αρωματικό χαρακτήρα αυτής της δημιουργίας του Metaxa Master Κωνσταντίνου Ράπτη.

Φίνες νότες από καραμέλα toffee, σοκολάτα και φλούδα πορτοκαλιού ξεχωρίζουν ανάμεσα στα πολύπλοκα αρώματα του ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων.

Απολαύστε ιδανικά το ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων σκέτο ή με ένα μόνο παγάκι.

Γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά

Όψη

Λαμπερό, κεχριμπαρένιο χρώμα, μπρούντζινες ανταύγειες

Άρωμα : 1ο μπουκέτο:  Ζωντανό, έντονο, αρωματικό με νότες εσπεριδοειδών

2ο μπουκέτο: Αποξηραμένα άνθη και εκλεκτά αρωματικά βότανα με νότες μπαχαρικών παρουσιάζονται διαδοχικά. Καφές, καραμέλα βουτύρου και σοκολάτα συνδυάζονται αρμονικά με τα ξηρά δαμάσκηνα, ενώ το άρωμα φλούδας πορτοκαλιού εμφανίζεται εντυπωσιακά στο τέλος.

Γεύση: Βελούδινη, τέλεια ισορροπημένη, με νότες ξηρών σύκων, ξηρών δαμάσκηνων και γλυκόριζας. Χαρακτήρας καπνισμένης δρυός με μακριά απολαυστική επίγευση και ένα "άγγιγμα" μπαχαρικών και φλούδας πορτοκαλιού που αποκαλύπτεται στο τέλος.

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ40%