Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Εμφιαλωτής / Β.Σ. Καρούλιας / Cointreau 700ml

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Cointreau 700ml

Πρόσφατα Προϊόντα

  • Νεα Προιόντα

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Cointreau 700ml
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Β.Σ. Καρούλιας
Κωδικός Προϊόντος: 0803086
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Ποσότητα:

Το Cointreau είναι ένα λικέρ κρυστάλλινης διαύγειας, φτιαγμένο από το τέλειο μίγμα φλοιών γλυκών και πικρών πορτοκαλιών από εξωτικά μέρη του κόσμου. Τα πικρά πορτοκάλια (Citrus aurentium) μαζεύονται πριν ωριμάσουν, καθώς τότε είναι που δίνουν το περισσότερο άρωμα. Οι φλοιοί χωρίζονται από τη σάρκα και αφήνονται να ξεραθούν μέχρι να πάρουν ένα χαλκό-πράσινο χρώμα. Οι φλοιοί των γλυκών πορτοκαλιών (Citrus sinensis) χωρίζονται από τη σάρκα τους και κάποιοι αφήνονται να ξεραθούν, ενώ οι υπόλοιποι χρησιμοποιούνται φρέσκοι. Μόλις επιτευχθεί το τέλειο μίγμα από τους φλοιούς πορτοκαλιών, μπορεί να ξεκινήσει η κρίσιμη διαδικασία της απόσταξης. Η διάσημη αίθουσα απόσταξης του Cointreau φιλοξενεί 19 τεράστιους κόκκινους χάλκινους αποστακτήρες, πολλοί από τους οποίους διασώζονται από το ιστορικό αποστακτήριο της Angers.

Γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά

Χρώμα

Διαυγές, κρυστάλλινο

Άρωμα

Λεπτά αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών

Γεύση

Πλούσια και μεστή απόλαυση -  Ισορροπημένο και ήπιο, ενθουσιάζει με τις ενδιαφέρουσες αντιθέσεις του – ταυτόχρονα έντονο και απαλό

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 40%