Γιώργος Κηρύκος & Σία Ο.Ε

00,00€
Η λίστα παραγγελίας σας είναι άδεια!
Αρχική Σελίδα / Αngostura Bitter 200ml

Χονδρική Πώληση και Διανομή - Αngostura Bitter 200ml

Πρόσφατα Προϊόντα

  • Νεα Προιόντα

Πώληση και Διανομή στην περιοχή του Νομού Ευβοίας, και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και στο νομό της Βοιωτίας όπως Σχηματαρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αυλώνα, Τανάγρα, Ασωπία, Άρμα, Πύλη.


Αngostura Bitter 200ml
Εμφιαλωτής - Συνεργάτης: Κόνδωρ Α.Ε.Ε.Ε.
Κωδικός Προϊόντος: 1203019
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Ποσότητα:

Η ιστορία ξεκινάει από τον Johann Gotliad Benjamin Siegret, ο οποίος καταγόταν από την Γερμανία. Ήταν γιατρός ο οποίος άφησε την χώρα του, για να πολεμήσει ενάντια στον Ισπανικό θρόνο και υπέρ της Βενεζουέλας. Βρέθηκε στο νοσοκομείο των ενόπλων δυνάμεων στην Καραϊβική, στην πόλη Angostura. Εκεί πειραματιζόταν καθημερινά με διάφορα εξωτικά βότανα για να φτιάξει το κατάλληλο αντίδοτο για τον Στρατό. Τα πειράματα κράτησαν τέσσερα χρόνια μέχρι που τελικά ανακάλυψε το πιο ξεχωριστό γιατρικό, την Angostura. Άρχισε λοιπόν να θεραπεύει το στρατό από διάφορες γαστρεντερίτιδες η ακόμα και από τον πυρετό. Το 1824 το λιμάνι της Angostura "Trinidad" ήταν το πιο εμπορικό λιμάνι της Καραϊβικής. Οι ναυτικοί έμαθαν για τις θεραπευτικές ιδιότητες και η Angostura ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Το 1830 έγινε η πρώτη εξαγωγή στην Ευρώπη. Ο Dr Siegert πέθανε το 1870 αφήνοντας την επιχείρηση στους δύο του γιους. Από την δεκαετία του 1970 και μετά, η Angostura έγινε μόδα σε συνταγές cocktails και φαγητών, με συγκεκριμένες σταγόνες.